Vulcanizare si echilibrat roti

In unitatatea Antares Motors gasiti personal calificat si echipamente profesionale pentru vulcanizare si echilibrat roti. Inlocuim, montam si incarcam cu presiune aer/azot anvelope pentru autoturisme care nu depasesc masa totala de 3.5 tone.

Montajul anvelopelor se face cu ajutorul echipamentelor profesionale de catre lucratori cu experienta. La montarea anvelopelor se foloseste o solutie speciala pentru etansarea pe janta. Dupa montare, se recomanda echilibrarea rotii.

De ce este necesar procesul de echilibrare dupa schimbarea sau montarea anvelopei pe janta?

 Daca una sau mai multe dintre rotile autoturismului nu sunt echilibrate, la anumite viteze de rulare (80-100 km/h) apar vibratii ale autoturismului care se pot amplifica daca viteza creste. Este important ca imediat sa va adresati unei vulcanizari sau unui service auto care detine echipamente pentru echilibrat roti pentru a evita problemele care pot sa apara la sistemul de supensie sau la anvelope. De asemenenea, echilibrarea rotilor va scuteste si de disconfortul creat de vibratiile masinii. 

Va incurajam, ca atunci cand simtiti vibratii in volan sau la nivelul scaunului, sa luati legatura cu unul dintre consilierii Antares Motors si sa programati o intalnire. O verificare rapida a rotilor autoturismului, de catre un vulcanizator Antares Motors va poate oferi rapid toate raspunsurile. 

 

FORMULAR PROGRAMARE

Un reprezentant Antare Motors va lua legatura cu dumneavoastra in cel mai scurt timp.

servicii fundal